Jump to content

Featured Replies

Posted

Hej, postanowiłem zrobić popkulturalnego klasyka – gorącą dziewczynę na motorze. Założenie jest takie że ma być seks, ma być efekt, ma zapisywać się w pamięci na długo. Ciągle jestem na etapie koncepcyjnym, szukam formy m myślę nad scenami.

Nie mam jeszcze wiele ale zamieszczam to co jest w nadziei na jakieś ciekawe uwagi.

attachment.php?attachmentid=65481&d=1250864089attachment.php?attachmentid=65482&d=1250864102

• Replies 5
  • Views 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hej :) fajny pomysl.

Byl taki projekt "ayanna fighter pilot" ale nie wiem czy zostal skonczony. Nie moge znalesc finalnej wersji.

trzymam kciuki

pytanko: na koncepcie kobitka jest pochylona do przodu i trzyma za kierownice, natomiast na modelu zrobiłeś fotel. To będzie dla pasażera? IMHO chyba lepiej zrobić jednoosobowy bardziej "wyścigowo" będzie wyglądać.

Ale koncepcik mi siępodoba coby nie było że narzekam :)

Od początku do jej tyłka model mi się podoba ;) reszta wygląda dziwnie - mówię o motorze. Gdyby tam posadzić pasażera który się opiera byłaby jakoś pozycja z Kamasutry :D

Propozycja na motor jednoosobowy moim zdaniem jest dobra.

• Author

hej.

Już wyjaśniam>> to motor 1 osobowy. Będzie to chyba motor policyjny>> siedzenie ma służyć do zwykłej jazdy patrolowej, a gdy zaczyna się pościg zmienia się pozycje na taką jak w ścigaczu.

Olekasiak >> ja tez jeszcze nie jestem usatysfakcjonowany formą będę nad nią pracować a jeśli chodzi o kamasture to, hmm - w końcu musi być jakiś powód dla którego dziewczyny na motorach są takie podniecające :)

Edited by shi