rafffaelll Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 witam wszystkich...oto moje boje z 3d, jest to pierwszy model zrobiony w zbrashu (obecnie staram się usilnie poznac tajniki tego programu ;) ), kilka lat temu w 3d studio max wystrugałem jakieś śmieszne modele typu banan i popielniczka, od tamtej pory bawiłem się tylko w 2d i to tez raczej sporadycznie, siateczka powstawała z "wielkimi oporami" :)..wpierw bryła zwana kulą, potem dłubanie narzędziami (przydało się teraz już wiem co i jak) przeogromne ilości poligonów, zawieszanie się programu itp. -a to wszystko na starrym radeonie x600 , wszelkie komentarze mile widziane,wiem ze troszkę zdało by się jeszcze nad tym popracować (np. nad oczami) ale w sumie to tylko wprawka do zbrusha i coś nowego czas zacząć - obecnie meczę się nad bestią zwaną mantikora (w dziale galeria 2d jest jej koncept)..jak skończę to pokaże moje wypociny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danilo2 Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 jak na 1 model to b. ładnie - ale żeby dobrze ocenić daj większy render w clay'u :) edit: odn radeona x600 - kartagraficzna nie ma wpływu na NIC wZbrushu - nawet vieweport jak mozna tam to nazwać jest softwarowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 26 Sierpień 2009 Share Napisano 26 Sierpień 2009 Baardzio mi sié podoba :) Gratki,z ciekawosci to na kim sié wzorowałeś? Wygląda on mi na jakiegos prezydenta cos o.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 26 Sierpień 2009 Share Napisano 26 Sierpień 2009 Uszy płaskie, ale to już jest czepianie się:) Kapitel nieco pogięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 26 Sierpień 2009 Share Napisano 26 Sierpień 2009 nom spoko jak na 1-wszy raz. perspektywa jest celowo wyłączona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Nieźle:). Ale proponowałbym jakies jaśniejsze tło, albo scenke jakąś np w muzeum zrobić i z perspektywą jak kolega wyżej zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi