myszap Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Witam prosze o podpowiedz jak mam polaczyc 2 vertexy, aby podzielily mi polygon na 2 czesci. Na rysunku przedstawilem o co mi chodzi. Zielona kreska przedstawia efekt ktory chce zrobic. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Wejdz w edycje polygonów i daj CUT spod prawego przycisku Klikasz na jeden vertex, potem na drugi. Dla wygody możesz użyć snapa (s) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 zaznacz te 2 vertexy i kliknij Connect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszap Napisano 27 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2009 o to wlasnie chodzilo nie moglem na to wpasc. Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 CUT - o ile to editable poly (a pewnie tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi