atm Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 1.czy jest ktoś jeszcze, kto do używa 3D studio pod dos\'a? 2.czy jest ktoś, kto zaczynał 3Ds\'a od samego jego początku? 3.czy jest ktoś, kto może pokazać choćby render z 3DS\'a .. niech mnie ktoś jednak sporstuje bo już niebardzo pamiętam.. może to była pierwsza winda? albo dos?. kurna . ok. 1994r.... bo czuje się jak jaskiniowiec! prosze o szczere odpowiedzi ..
Archangel Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 no ja zabawe zaczalem niestety dopiero na wersji drugiej pod Windowsa. To byly czasy :) kto wiedzial co to jest discreet, krolowal Kinetix :D nie bylo dostepu do plug-in\'ow, renderow, tutkow bylo niewiele ahh lza sie w oku kreci :..)
atm Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Napisano 7 Kwiecień 2004 niestety.. ale fakt, pluginy to w głowie kreowaliśmy.. a na render trzeba było poczekać.. niedaj boże renderować animacji!! .. raz 640x480 animacja poginała mi tyle dni, że się nie doczekałem efektu!! no bo co? trzeba było w prehistorika \"przyrżnąć\"!! nie?..
dr Ug Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9241
atm Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Napisano 8 Kwiecień 2004 nie omieszkam zostawić tam swego dzieła pierworodnego ;)
Rekomendowane odpowiedzi