Yansen Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Czy mnie się wydaje czy czasem z tego forum znikają posty? I nie chodzi mi o chwile w których pada serwer...
SansSerif Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 nie. nie mylisz sie. twoj ja skasowalem. to jest forum o grafice i tematach pokrewnych. jak sie nudzisz czekajac na pociag to juz ci podawalem linka do onet.pl
Yansen Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Napisano 7 Kwiecień 2004 A potem dodałem info o tym, że właśnie się dokopałem do fajnego tematu o początkach w grafice 3D - i to też się skasowało... No - ale ty tu moderator jesteś. A pytanko - czy jako bywalec forum czekając na pociąg nie mogę sobie \"poforumować\" - tym bardziej, że 1. Interesuję się grafiką 3D. 2. Na tym forum są fajni ludzie (czego o wylęgarni chamstwa onecie powiedzieć nie mogę - sorry jeśli kogoś uraziłem) 3. Temat trafił na \"Wolne dyskusje\" a nie np. na Rendering hmm.. pociągi a 3D dobry temat na bitwę 3D.. zboczyłem z tematu - to \"Wolne dyskusje\" więc nie wiem co było nie tak z moim wątkiem...
SansSerif Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Yansen: cale forum jest do twojej dyspozycji. w kazdym watku mozesz sie udzielac do woli aby tylko na temat, ale po co zakladzasz watek w stylu `ja Yansen i moje problemy z pociagiem`?
Yansen Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Napisano 7 Kwiecień 2004 A to co innego - to jest sensowna i konstruktywna krytyka. I masz rację wątek był bez sęsu. Mea culpa. Ale trzeba było zbesztać i zostawić - choćby dla potomności, że tak się nie robi. Ale kasować?
Rekomendowane odpowiedzi