ZJAWA Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 Nazwałem tą dłubaninkę głód tworzenia, wszak miało być abstrakcyjnie. Istota tworzy światy szukając tego najdoskonalszego jaki tylko może sobie wyobrazić. (pecha mają te stworzone na początku, pewnie sporo tam nieprzemyślancyh rozwiązań :) i innych beboli). Finisz.
ZJAWA Napisano 12 Wrzesień 2009 Autor Napisano 12 Wrzesień 2009 Rozumiem,to nie potwór nie cieknie krwią itd. dlatego nie ma komentarzy co może poprawić itd :(. Co panowie aż takie to złe.
Rembik Napisano 12 Wrzesień 2009 Napisano 12 Wrzesień 2009 Brak kontrastu, przez co ciężko "wybadać" co się dzieje... a jak już zauważymy z czym to się je, pojawia się za duży harmider same chmury, brak historii, a na dodatek wszystko wygląda jak zbiór posklejanych zdjęć i PSowych brushy, a najgorsza jest ta wklejona dłoń... Zrób od nowa bo pomysł ciekawy... ukaż więcej postaci, pokazanej w szaleństwie, w tym "głodzie" tworzenia, a nie pana co chce w nas rzucić galaktyką?
ZJAWA Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Napisano 15 Wrzesień 2009 Dzięki za słuszną krytykę. Zobaczymy jak z czasem bo mam inny pomysł na tą prackę ale nie wiem czy się wyrobię. Pozdrawiam
miriam Napisano 21 Wrzesień 2009 Napisano 21 Wrzesień 2009 UWAGA !! UWAGA !! UWAGA Przypominam za 2 dni Koniec Proszę o umieszczanie stosownych informacji w Waszych Wątkach, jak również umieszczenie miniaturek do Sondy. Stosowne Informacje znajdziecie w REGULAMINIE . //Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi