Napisano 29 Grudzień 200222 l Zabieram sie do robienia ubranka i nie wiem z ktorego pluginu skorzystać: Stitch czy SimCloth? Prosiłbym o jakąś krótką charakterystyke, ktory lepszy, łatwiejszy? itp. - Pozdrawiam.
Napisano 29 Grudzień 200222 l witam!! obydwa pluginy sa bardzo dobre zarowno d symulacji jak i ukladania materialow . Ciezko jest powiedziec ktory jest lepszy lub ktory z nich jest latwiejszy , obydwa dzialaja na podobnej zasadzie mi bardziej przypadl do gustu Stich chociaz na poczatku bylem bardzo zachwycony simclotchem . Zawsze mozesz skozystac z reactora :D tez dobrze symuluje tkaninki chociaz mialem z problemy z ulozeniem ubran . Wiec powiem tak sam musisz posiedziec zainstalowac 2 plugi potem przetestowac obydwa (zmarnowac przynajmniej 2 godziny :-) ) i wtedy zdecydujsz ktory ci sie bardziej podoba ;-) , bo zdania zawsze beda podzielone
Napisano 29 Grudzień 200222 l A nie lepszy by był Clothreyes ? moim zdaniem jest zarazem szybki i prosty ;)
Napisano 2 Styczeń 200322 l Ja tam wolę Stitcha od ClothRaya. Cloth mi się wiesza przy obliczeniach. A porównując do simclotha to za stitcha trzeba zapłacić:) Osobiście wolę po strokroć stitcha od simclotha. Więc w walkach pomiędzy dwoma wymienionymi to stitch jest zwycięzcą.... ale jest też kelseusCloth. I ten jako jedyny ma szanse powalczyć ze stitchem:) Oceniając obu dałbym 5:) Pozdrawiam Bacry
Napisano 2 Styczeń 200322 l Z tym Reyes\'em dostaje na glowe, bo nigdzie skubanca nie ma. Jesli masz go Andik to milo by bylo gdybys podrzucil :P. [email protected]