Napisano 17 Wrzesień 200915 l tak jak w temacie :) jestem na kupnie przez nocne siedzenie przed kompem/oglądanie filmów. Coś możecie poradzić ? co do muzyki to cenie dobre wysokie tony i ciche basy. a zakres cenowy to powiedzmy coś koło 200zl Pozdro
Napisano 17 Wrzesień 200915 l w sluchawkach to chyba bassow nigdy dobrych nie bedzie ale to zalezy czy jestes audiofilem
Napisano 17 Wrzesień 200915 l ja mam jakieś stare technics rp-ft30 i jak kupiłem kosztowały jakieś 90 zł teraz są trochę obdarte ale dzwięk jest dobry. Są przewodowe i całkiem lekkie, ale jak chcesz oglądac filmy to lepiej wybierać te najlżejsze przez to że będziesz miał wieczne uczucie że coś ciągle napiera ci na głowę.
Napisano 17 Wrzesień 200915 l Creative Aurvana Live! - sam mam zamiar je kupić. Problem ze sa to słuchawki zamkniete i po dłuzszym czasie uszy sie poca:) Z otwartych to sennheiser hd 555 - ponoc bardzo wygodne. Teraz mam akg k66 - calkiem spoko, ale mam zamiar wymienic własnie na CAL! To ze słuchawek z kablem, bezprzewodowych nie miałem i raczej nie bede miał:)