Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Postanowilem powalczyc!

Jako temat pracy wybralem postac wiedzmina Geralta z Rivii. Byc moze nie jest to pomysl oryginalny ... Byc moze, ale mam duzy sentyment do rzeznika z Blaviken ... Jakis czas temu zaczytywalem sie w prozie Sapkowskiego wczuwajac sie w losy bohatera Sagi o Wiedzminie.

Zaznacze, ze nie ogladalem filmu (nie zaluje) i nie mam zamiaru wzorowac sie na Geralcie Zebrowskim :)

Co do umiejscowienia akcji, to prawdopodobnie skorzystam z pierwszego opowiadania Sapkowskiego pod tytulem ... \"Wiedzmin\".

Mysle o scenie walki miedzy wiedzminem a strzyga w opuszczonym dworzyszczu - siedzibie zebatego potwora! Pojedynek na smierc i zycie ... Dynamiczna scena w barwach nocy, przy swietle ksiezyca ...

Jest jeszcze druga mozliwosc ... scena juz po odczarowaniu strzygi ... slaniajacy sie na nogach ranny Geralt i patrzaca za nim naga, brudna czternastolatka (odczarowana strzyga) ...

Jeszcze nie wiem, ktory wariant wybiore. Sklaniam sie ku pierwszemu, ale nie wiem jak to wyjdzie w praniu! Mam nadzieje, ze podolam i skoncze prace, co moze sie okazac dosc ciezkie majac na uwage moj czas, a wlasciwie jego brak ...

Wkrotce postaram sie zamiescic pierwsze szkice! To moj chrzest bojowy, wiec trzymajcie za mnie kciuki ... :P

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zycze powodzenia, a zwłaszcza lepsiejszego wiedżmina niż ten rysowany przez B.Polcha. ;>

Napisano

Zapowiada się ciekawie, z niecierpliwością czekam na pierwsze choćby szkice :)

Napisano

Z tworczosci Sapkowskiego jedynie opowiadania wypadaly ciekawie (reszta była mdła jak flaczki w oleju). Scenka ciekawa, moze wyjsc jeszcze ciekawiej, no byle nie Polch ;)

Pozdrawiam i życze powodzenia.

Napisano
  • Autor

Rzeczywistosc okazala sie dosc twarda! Mimo najszczerszych checi i ciaglego szkicowania stwierdzam, ze nie dam rady ukazac sceny ze strzyga! Powoli bitwa ta pokazuje mi, ze jestem smierdzacym leniem :/ i zamiast caly czas cwiczyc wolalem pograc w ultime online ... musi sie to zmienic ... :|

Zweryfikowalem plan dzialania! Sproboje ukazac Geralta w oczekiwaniu na strzyge! Ponizej zamieszczam forme, nad ktora dzis pracowalem! Prosze o krytyke i konstruktywne pouczenia ... Wiem, ze sporo niedociagniec ... Wszelkie opinie pilnie oczekiwane

Napisano

Troche dziwna poza, nie myślałes moze o ciekawszej pozie? Mniej centralnej, bardziej dynamicznej, mimo iz oczekuje.

Napisano

A nie myślałeś może o pierwszej scenie z tego opowiadania, gdzy zbliża się do karczmy? Mogłoby to fajnie wyjść, ale oczywiście to twoja praca.

Pozdrawiam i czekam na więcej.

Gollum

Napisano

poza jak od Spidermana (tyle, że z mieczem). dasz radę lepiej :)

Napisano
  • Autor

Tiger : ... jasne ze tak ... myslalem ... ale wyszla taka :)

gollum : ... zastanawialem sie nad wieloma mozliwosciami, ale ta mnie inspiruje

tirex : ... trafne jak cholera ... musze to zmienic

OK! Mam maly dylemat ... zaczynam prace od poczatku! Jednak postaram sie ukazac Geralta w walce ze strzyga! Pracuje ostro nad szkicem ... Mam nadzieje, ze wkrotce cos zamieszcze! Bardzo chce skonczyc ta bitwe, ale czas jest nieublagany, wiec ... prosze o cierpliwosc ...

Napisano

chciałbym zobaczyć jakiś postęp.myśle że wiedżmin powinien być trochę bardziej pochylony(coś jak gepard obserwujący swoją przyszłą ofiarę)Zachęcam do pracy :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.