ptaszek Napisano 19 Wrzesień 2009 Napisano 19 Wrzesień 2009 (edytowane) Hej. Tym razem studyjna wersja Volvo. Mam nadzieje ze sie wam spodoba. soft: maya, mentalray, photoshop Serdecznie dzieki Tweety i Junior za cenne rady :) i link do wiekszej wersji http://img27.imageshack.us/img27/2713/volvostudiom.jpg Edytowane 13 Październik 2009 przez ptaszek
blomd Napisano 22 Wrzesień 2009 Napisano 22 Wrzesień 2009 Dziwie się, dla czego nie ma jeszcze ani jednego komentarza ? :P... Szczerze mówiąc, bardziej podobała mi się wersja ta pierwsza, nie w studio. A co do tego, to proponował bym zwiększyć sampling(głównie widać to na masce samochodu), jakoś schować to koło po lewej stronie, które widać od środka, zmniejszyć bumpa z side wallem, i ten fiolet mi nie pasuje... to jest to, co ja bym zmienił, ale skoro dałeś to do FW, to zapewne nic nie będziesz zmieniał :P Ps. Te smugi świetlne to render, czy dodane w postprodukcji? Pozdrawiam.
zgred Napisano 22 Wrzesień 2009 Napisano 22 Wrzesień 2009 faktycznie jakiś opuszczony wątek. Trochę mało ciekawy kadr jak dla mnie. Lepiej by było jakbyś dał kamerę jakoś tak, żeby było widać większą część modelu.
ptaszek Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Napisano 22 Wrzesień 2009 heh :) fakt.. :P blomd trza przec do przodu :) juz nie bede zmienial smugi to photoshop dzieki :)
goro-84 Napisano 23 Wrzesień 2009 Napisano 23 Wrzesień 2009 Ja potwierdze słowa poprzedników, dużo bardziej podobala mi sie wczesniejsza wersja:)
Kris_R Napisano 23 Wrzesień 2009 Napisano 23 Wrzesień 2009 Coś jakby z shaderami tutaj nie do końca... niby CarPaint by się przydał i metaliczny połysk a tu pachnie plastikiem.. jakby za mało kontrastu ten metal generował. Ale ogólnie całkiem przyjemniackie :) Model też twój?
ptaszek Napisano 13 Październik 2009 Autor Napisano 13 Październik 2009 Kris no racje masz 100% :) sorrki ze nie odpisywalem ale nie chcialem odgrzebywac na poczatek tego watku. Model moj. W przerwie kopernika chcialem jeszcze zakombinowac z innym ujeciem (w pierwszym poscie dodalem pod spodem) bo mi nie dawalo spokoju. Wiem ze postpro dosc mocne i ziarno i duza abberacja, ale troche o to mi chodzilo.. poradzcie ktore lepsze. Dzieki!
marcin_fra Napisano 14 Październik 2009 Napisano 14 Październik 2009 bardziej podoba mi sie obrazek 2.
RuMuN Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 eee ogolem nie przypomina to wołowiny, moze przez kadr, ale takiego zderzaka tez nie widzialem. Polecam wersje R-Design :) w realu super sie jezdzi taką wołowinka(R-design to pakiet stylistyczny) i zaje** wyglada. Nie wiem jaki to model ale lampy tez nie podobne :) No chyba ze to wlasna interpretacja ;)
ptaszek Napisano 7 Luty 2010 Autor Napisano 7 Luty 2010 Ales odkopal :D Z tego co pamietam ktos mi mowil ze to amerykanska wersja, ale ja bym obstawial na tuningowy model. mniej wiecej cos takiego http://img196.imageshack.us/img196/4308/volvocarestoc7020071600.jpg ale idealnie i tak nie jest :)
Rekomendowane odpowiedzi