Napisano 19 Wrzesień 200915 l Hej. Tym razem studyjna wersja Volvo. Mam nadzieje ze sie wam spodoba. soft: maya, mentalray, photoshop Serdecznie dzieki Tweety i Junior za cenne rady :) i link do wiekszej wersji http://img27.imageshack.us/img27/2713/volvostudiom.jpg Edytowane 13 Październik 200915 l przez ptaszek
Napisano 22 Wrzesień 200915 l Dziwie się, dla czego nie ma jeszcze ani jednego komentarza ? :P... Szczerze mówiąc, bardziej podobała mi się wersja ta pierwsza, nie w studio. A co do tego, to proponował bym zwiększyć sampling(głównie widać to na masce samochodu), jakoś schować to koło po lewej stronie, które widać od środka, zmniejszyć bumpa z side wallem, i ten fiolet mi nie pasuje... to jest to, co ja bym zmienił, ale skoro dałeś to do FW, to zapewne nic nie będziesz zmieniał :P Ps. Te smugi świetlne to render, czy dodane w postprodukcji? Pozdrawiam.
Napisano 22 Wrzesień 200915 l faktycznie jakiś opuszczony wątek. Trochę mało ciekawy kadr jak dla mnie. Lepiej by było jakbyś dał kamerę jakoś tak, żeby było widać większą część modelu.
Napisano 22 Wrzesień 200915 l Autor heh :) fakt.. :P blomd trza przec do przodu :) juz nie bede zmienial smugi to photoshop dzieki :)
Napisano 23 Wrzesień 200915 l Ja potwierdze słowa poprzedników, dużo bardziej podobala mi sie wczesniejsza wersja:)
Napisano 23 Wrzesień 200915 l Coś jakby z shaderami tutaj nie do końca... niby CarPaint by się przydał i metaliczny połysk a tu pachnie plastikiem.. jakby za mało kontrastu ten metal generował. Ale ogólnie całkiem przyjemniackie :) Model też twój?
Napisano 13 Październik 200915 l Autor Kris no racje masz 100% :) sorrki ze nie odpisywalem ale nie chcialem odgrzebywac na poczatek tego watku. Model moj. W przerwie kopernika chcialem jeszcze zakombinowac z innym ujeciem (w pierwszym poscie dodalem pod spodem) bo mi nie dawalo spokoju. Wiem ze postpro dosc mocne i ziarno i duza abberacja, ale troche o to mi chodzilo.. poradzcie ktore lepsze. Dzieki!
Napisano 7 Luty 201015 l eee ogolem nie przypomina to wołowiny, moze przez kadr, ale takiego zderzaka tez nie widzialem. Polecam wersje R-Design :) w realu super sie jezdzi taką wołowinka(R-design to pakiet stylistyczny) i zaje** wyglada. Nie wiem jaki to model ale lampy tez nie podobne :) No chyba ze to wlasna interpretacja ;)
Napisano 7 Luty 201015 l Autor Ales odkopal :D Z tego co pamietam ktos mi mowil ze to amerykanska wersja, ale ja bym obstawial na tuningowy model. mniej wiecej cos takiego http://img196.imageshack.us/img196/4308/volvocarestoc7020071600.jpg ale idealnie i tak nie jest :)