Napisano 24 Wrzesień 200915 l Witam Musze przygotować animacje rozkładającej się mapy. Do tej pory wyginanie białych kartek robiłem tak: - wstawienie standart primitive "PLANE" - dodanie modyfikatora "BEND i gotowe Tym razem mam problem bo mapa musi mieć różne tekstury z przodu i z tyłu.Na "PLANE" chyba nie da się nałożyć różnych tekstur od frontu i z tyłu? Problem próbowałem rozwiązać zamieniając "PLANE" na plaskiego "BOX-a" Dzięki temu mogłem poustawiać teksturki jak chciałem ale pojawił się problem wyginania. Box przy uzyciu modyfikatora "BEND" nie wygina sie tak jak "PLANE". Pomocy!!!
Napisano 25 Wrzesień 200915 l Spróbuj zanimować plane a po fakcie użyj na nim modyfikatora shell i go oteksturuj wedle uznania z każdej wybranej strony - przy takim rozwiązaniu możesz dowolnie zmieniać koordynaty dla poszczególnych stron. _BB Edytowane 25 Wrzesień 200915 l przez the_fgdf
Napisano 25 Wrzesień 200915 l Witam Na "PLANE" chyba nie da się nałożyć różnych tekstur od frontu i z tyłu? Da się, materiał Double Sided.