Napisano 27 Wrzesień 200915 l pierwsze starcie z tabletem: http://xs843.xs.to/xs843/09390/1pierws209.jpg nie iwem jak zaczac kolorowac prace? jakies rady:>? bylbym wdzieczny:)
Napisano 27 Wrzesień 200915 l otwierasz palete barw, wybierasz kolor, potem pędzel i sobie malujesz... :P
Napisano 27 Wrzesień 200915 l Ładne drzewko. :] Z tego, co wiem, to najlepiej (jeśli pracujesz w Photoshopie) ustawić krycie na 100%, a przepływem się tylko bawić. Szukaj też różnych pędzli, albo twórz własne, przydają się. Pozdrawiam.:)
Napisano 30 Wrzesień 200915 l Autor probowalem nowe drzewko: ustawilem krycie na 100% , ciagle:) a pedzle dalej sprawdzam:) i szukam jakis ciekawych:P na razie podstawowe:>
Napisano 30 Wrzesień 200915 l No ładnie ładnie jak będę miał czas to też sobie pomaluję ;] Może lepiej mi wyjdzie ^^ Takie pytanko i prośba w jednym :D Może ktoś wysłać na jakiś serwer np. OdSiebie.com pędzle ? A teraz takie jedno małe pytanko ... jak zrobić chmurki w nocy i księżyc bo mi w ogóle nie wychodzi ... tzn. wychodzi ale słońce nocą z białymi chmurami. :D
Napisano 30 Wrzesień 200915 l Autor dzieki ;x na cgsociety.com sa chyba, tzn. ogolnie pedlzi jest masa! :D w necie, miedzy innymi na DA, ale rpzewazniena wielu forach :> nie wiem, nie malowalem nigdy czegos takiego xd moze jakas teksturke lekka na ksiezyc, albo jakos tam pedzlami namazac xD