eVenement Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 pierwsze starcie z tabletem: http://xs843.xs.to/xs843/09390/1pierws209.jpg nie iwem jak zaczac kolorowac prace? jakies rady:>? bylbym wdzieczny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 otwierasz palete barw, wybierasz kolor, potem pędzel i sobie malujesz... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVenement Napisano 27 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2009 tkaie cos srpobowalem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meariss Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Ładne drzewko. :] Z tego, co wiem, to najlepiej (jeśli pracujesz w Photoshopie) ustawić krycie na 100%, a przepływem się tylko bawić. Szukaj też różnych pędzli, albo twórz własne, przydają się. Pozdrawiam.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVenement Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2009 probowalem nowe drzewko: ustawilem krycie na 100% , ciagle:) a pedzle dalej sprawdzam:) i szukam jakis ciekawych:P na razie podstawowe:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaba711 Napisano 30 Wrzesień 2009 Share Napisano 30 Wrzesień 2009 No ładnie ładnie jak będę miał czas to też sobie pomaluję ;] Może lepiej mi wyjdzie ^^ Takie pytanko i prośba w jednym :D Może ktoś wysłać na jakiś serwer np. OdSiebie.com pędzle ? A teraz takie jedno małe pytanko ... jak zrobić chmurki w nocy i księżyc bo mi w ogóle nie wychodzi ... tzn. wychodzi ale słońce nocą z białymi chmurami. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVenement Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2009 dzieki ;x na cgsociety.com sa chyba, tzn. ogolnie pedlzi jest masa! :D w necie, miedzy innymi na DA, ale rpzewazniena wielu forach :> nie wiem, nie malowalem nigdy czegos takiego xd moze jakas teksturke lekka na ksiezyc, albo jakos tam pedzlami namazac xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi