Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. :D Potrzebuję pomocy, bo jak widać na obrazku w okolicach umywalki pojawiają się jakies durne świecace kropeczki. Może ktoś wie jak rozwiązać ten problem ? Jeden gość, poradził zeby zrobić wizkę z karniszem z prostym szarym materiałem, ale to jednak nie jest wina karnisza. help :D

http://img17.imageshack.us/i/qejn.jpg

allde.th.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 901
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam.

Nie z karniszem tylko z kinkietem/lampą przy lustrze ;)

Na 90% to jest przyczyna.

Napisano
  • Autor

wlasciwie to jest lampa wisząca jesli mamy sie dochodzic hehe :D ale to nie moze byc jego wina bo gdy cały zmieniłam na najprostrzy materiał to dalej były plamki coś chyba ze swiatłem jest nie tak ;/

pomijam fakt ze to znów TY :D jak nie na DA to tutaj hehe :D ale ze mne desperat :D zeby dokryć problem :D

Napisano

Aaaaa teraz widzę, że to "zwis" ;)

To prawdopodobnie światło umieszczone w tej lampie powoduje te plamki (w środku jest ich najwięcej). Tak się dzieje czasami jak mamy silne światło blisko płaszczyzny. Wyłącz to światło i sprawdź.

Jeszcze zrenderuj całą łazienkę w szarym materiale. Jak plam nie będzie to znaczy, że to materiał któryś jest walnięty. Jak będą to znaczy, że któreś źródło światła.

Napisano
  • Autor

fsdggftresgfhj.th.jpg

No i prosze jaki bałagan ;/ pomocyyy noooo co jest kurna z tym światłem ;( ?????