kross12 Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Przykro mi ale znów tt-ka. Jest to mój pierwszy samochód robiony nurbsami i pierwszy który chyba skończe. A pozatym prosze o komentaże.
Myszek Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 hehe no 7 maja mozemy zrobic bitewke bo tez robie tt ale chwilowo zawiesilem nad nia prace bo trzeba sie uczyc :( narazie ladnie ale nadkole jest do kitu
kross12 Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Napisano 9 Kwiecień 2004 moim zdaniem nie ma sensu robić bitwy bo i tak wiem kto wygra (ty), nie mam szans.
Bzyku Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 kross wiesz jedna podstawowa rada jak robisz w rhino to nigdy nie dziel samochodu na dwie polowy bo rhino nie posiada narzedzia do zszywania takich polowek niestety. Caly srodek najlepiej jak jest caloscia i potem robisz do tego jeden bok dopracowujesz go i mirrorem kopiujesz. A juz widze teraz ze polowki tobie niezbyt sie zgraja
sikham Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 zalatuje tu tutkiem o modelowaniu tt :> niemam nic przeciwko temu ;)
dynio Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Sikham w końcu trzeba się z czegoś uczyć modelować ;] ... każdy wzorował się ,bądz wzoruję na przykładach .A jeśli chodzi o Audi to czekam na więcej wtedy można będzie porównać do tego z tutka ;] ... mam nadzieję ,że wyjdzie na plus. Pozdrawiam
Kryhas Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Widze że następny twardziej robi bryke w NURBSach :] Jak narazie to idzie ci nieźle a najładniej wygląda przód. Życze ci dużo szczęścia i wytrwałośći bo wiem że NURBSy nie są proste (sam zamieżam się nimi bawić) :]
kross12 Napisano 10 Kwiecień 2004 Autor Napisano 10 Kwiecień 2004 Jesteście w błędzie to nie jest tutek , dowodem tego jest to że ja zrobiłem przód w 2 kawałkach a w tutku w 3. Czerwone linie są moje a niebieskie z tutka.fota z tutka
illy Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 CZy ma znaczenie czy ktos robi z tutoriala czy nie?! Przeciez mozna go zrobic lepiej/gorzej niz w tutku. Nie kazdy jest idealny a jak zrobi pierwszy samochod z tutka to przeciez kiedys sie nauczy
sikham Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 Skilo oczywiście że ma to znaczenie można to porównać z cheatingiem w grze na sieci :> Kross12 zwracam honor i bije pokłony ;)
chveti Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 Originally posted by sikham Skilo oczywiście że ma to znaczenie można to porównać z cheatingiem w grze na sieci :> ale ty sam z siebie nie zrobiłeś swojej pierwszej bryki.....tylko pewnie z tutka pozdr.
cine-FX Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 Krossie czy ty robisz te samochody w rhino nie mówiłeś mi nic o nim(ale jesteś :( :( :( )Jeśli tak to odpisz
kross12 Napisano 11 Kwiecień 2004 Autor Napisano 11 Kwiecień 2004 jak miałem tobie powiedzieć jak mam go dopiero kilka dni i niewidziałem się z tobą w tym czasie.
illy Napisano 11 Kwiecień 2004 Napisano 11 Kwiecień 2004 Originally posted by sikham Skilo oczywiście że ma to znaczenie można to porównać z cheatingiem w grze na sieci :> Z Czitingu sie nic nie nauczysz oprocz czitowac. A tutaj ruszysz nastepny samochod. Moze helpa tez nie powinno sie uzywac bo to tak jak czytac FAQ nt. gry?? Uwierz mi kazdy potrzebuje cos przeczytac, obejrzec. Nikt nie zrobi samochodu bez znajomosci poszczegolnych funkcji..
cine-FX Napisano 11 Kwiecień 2004 Napisano 11 Kwiecień 2004 Chciałem powiedzieć że wypasione efekty w tym programie . Wypasione efekty tym programie.najlepsze rowki bez zniekształceń.
sikham Napisano 11 Kwiecień 2004 Napisano 11 Kwiecień 2004 Skilo rób co chcesz ale wiedz co pokazywać ludziom nieznusłbym myśli że chwalą mnie za coś co niejest do końca moim dziełem że ktoś za rączke mnie poprowadził tak to każdy głupi potrafi zrobić ;/
Rekomendowane odpowiedzi