totalover Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Coś mi sie zrobilo ze nie widze w ktora strone przesuwam albo skaluje i nie mam jak obracac bo nie pojawia sie to do lapania ;| jak to właczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Musisz sformatować dysk, mialem to samo :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abell Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 mkeruj daj spokój /hehe/... naciśnij magiczne "X" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totalover Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 magiczne "x" nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abell Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Tez miałem taki problem... przeczytaj to: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=62430 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi