Willow Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 Hej Chciałem zaprezentować wam mój szkic wykonany w photoshopie. Robiłem ją na podstawie zdjęcia. Moze to nic specjalnego, ale to praktycznie moja 1wsza praca tego typu. Do jej wykonania zainspirował mnie tutek ze stronki Roberto Campus\'a: http://www.robertocampus.com/ Wszelkie uwagi i komentarze mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gollum Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 he he, pijany wampir z krzywymi zębami :) Podoba mi się Gollum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 Ladniutki, bardzo dynamiczny :) ale popracuj jeszcze nad oswietleniem, jasne miejsca rozjasnij, ciemne przyciemnij zeby zwiekszyc kontrast i nadac pracy odrobine \"glebi\" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurth Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 szkic w porzadku zobaczymy jak sie rozwinie wesolych swiat pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinia Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 co Wy widzicie w tych potworach co drugi post to jakis diabel demon i inne szkarady ... bllee no ale tzreba Ci przyznac ze dosc dobrze oddalec napiecie twarzy i ryk choc technicznie nie jest najlepsze moze jak nad tym poracujesz bedzie lepsze... ale nie przemecz, zastanow sie co mozesz juz zostawic a co porawic... :) powodzenia i pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi