Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Firma MSI zmontowała konkurs na reklamę ich nowego Supercienkiego i Superlekkiego dziecka (konkurencja dla MacBooka Air'a) - lapka serii X-Slim. Oto moje propozycje:

"Interview"

"The World According To X-Slim"

"Lighter Than Air"

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Moim zdaniem co do trzeciego filmiku zapowiadał się najbardziej profesjonalny pod względem reklamy, lecz te slimy nie skomponowały się zbytnio z chmurkami i trochę za dużo ich było i za długo pływały z tymi chmurami, a reklama musi być krótka i treściwa.

Druga reklama bardzo mi się spodobała, wywaliłbym tylko "that the..", uniesione ręce wystarczą, dodał lektora i może wyostrzył kolory, ale tak to najbardziej pasuje tematycznie.

Bardzo ciekawe prace, gratuluję i życzę powodzenia w konkursie.

Napisano

Najlepsza z autem taka "na czasie" :). Jedynie aktor mógłby się nie odzywać i patrzeć na ten "slim car", a nie obok :).

Napisano

Pierwszy jest fajny, ale jakoś kojarzy mi się z anoreksją a nie laptopem.

Drugi najciekawszy, dorzucił bym jednak więcej płaskich obiektów. Zrezygnował z komentarza postaci. Może jakaś ciekawa puenta.

Trzeci moim zdaniem najsłabiej się prezentuje. Przekaz nie jest czytelny.

Napisano

Dzięki za commy. To były szybkie pracki, więc

Co widz to odbiór. :) "Bohater powinien powiedzieć całość"; "Źle, że obciąłeś zdanie, powinien być *bip!*"; "Źle, że wogóle cokolwiek mówi". Spoko.

Wyniki konkursu 26.XI. Fajne nagrody, zobaczymy.

Napisano

Ciekawe ze jak oglaszano konkurs to sie z nami tym nie podzieliles a teraz sobie o nas przypomniales .

Napisano

Jak to mówią: lepiej późno niż wcale! :) Następną razą postaram się pamiętać.