whitehawk Napisano 11 Październik 2009 Napisano 11 Październik 2009 Witam jestem w trakcie robienia tutka (na jego początku) i mam pytanie co zrobić żeby poprawić jakość fotki na plane. Poniżej screeny Tutorial: Mój : 1) Nie ma to nic wspólneg z powiększaniem w 3d max. 2) W Photoshopie wszystko wygląda jak należy 3) jak otwieram dołączony plik maxa efekt taki sam. 4) Jeśli to ma jakieś znaczenie to pracuje na laptopie ( w pracy :P), matryca 15" karta GF 9300 rozdziałka na max, program autodesk 3d max 09
Lucek Napisano 11 Październik 2009 Napisano 11 Październik 2009 Nie przeczytałeś FAQ a tam jest napisane. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=3232 o tu masz. 1
whitehawk Napisano 11 Październik 2009 Autor Napisano 11 Październik 2009 dziekuję temat do usunięcia. Chyba ze ktoś chce dodać do powyższego tematu w linku: " Zmiany zostaną widoczne po ponownym załadowaniu projektu". Ja robiłem to na odpalonym projekcie i zmian nie było widać a po przeładowaniu wszystko ładnie i pięknie. Jeszcze raz dziękuję
kamil.ochel Napisano 11 Październik 2009 Napisano 11 Październik 2009 kliknij sobie link na mój kanał youtube (w podpisie) i obejrzyj the ultimate guide to 3ds max. to pewnie rozwiaze Twoje problemy, ktore mozesz niedlugo napotkac :)
Rekomendowane odpowiedzi