atheg Napisano 12 Październik 2009 Napisano 12 Październik 2009 To chociaż czuję się niezbyt mocny w temacie też spróbuję. Jako wyjściowe warunki Nowej Ziemi przyjąłem cztery zdjęcia własnego autorstwa. Dwa złożone w panoramę (alpy francuskie, rejon La Plagne): Dwa zdjęcia zrobione latem, telefonem komórkowym na Placu Teatralnym i na moście świętokrzyskim (w życiu nie widziałem takiej chmury), posłuzyły mi za urozmaicone efekty atmosferyczne: No i na razie domalowałem trochę krajobrazu wyjściowego. Faza szkicowa oczywiście. Myśle nad architekturą wiszących ogrodów dopasowaną do mroźnego klimatu NZ. Pozdrawiam serdecznie.
lordbiernac Napisano 12 Październik 2009 Napisano 12 Październik 2009 czuje, ze dusso bedzie grany ;)
miriam Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 Atheg a u Ciebie co taki zastój, rozumiem że pogoda za oknem nie nastraja optymistycznie ale da się co zadziałać ;). UWAGA!! PRZYPOMINAM, NIEDŁUGO UPŁYWA TERMIN ZAKOŃCZENIA PRAC DO 18 EDYCJI CHC. OSTATECZNIE OSTATECZNY KONIEC PRZYPADA NA 26.10.2009 r. //Pozdr.
atheg Napisano 21 Październik 2009 Autor Napisano 21 Październik 2009 Eh, zastój, zastój. Chciałbym się ja oddawać teraz leniwej refleksji ale niestety powód braku postępów bardziej jest prozaiczny. Praca, ot co. Rozpruł się worek ze zleceniami i siedzę z nosem w monitorach i zamiast mattepaintować do CHC wypuszczam do produkcji kolejne, mniej chwalebne niestety rzeczy. Pozdrawiam P.S.: Ale nie wykluczam, że coś zrobić zdążę :)
atheg Napisano 27 Październik 2009 Autor Napisano 27 Październik 2009 Sie nie zdążyło się... Szkoda, ale nie miałem możliwości.
Rekomendowane odpowiedzi