Napisano 13 Październik 200915 l Witam, mam problem ponieważ chce kupić maxa 2010, i proponują mi 2010 design, animacji robic raczej nie będę, więc by mi starczył.. chyba że są jeszcze jakieś cuda poukrywane, wywalę 15 tysi i sie okaże że gong! Co robić myślicie? zwykly czy design.. i jak to jest ze współpracą z Vrayem? .... ktos juz walczył z tym? ile kosztuje vray teraz do 2010 jesli wogole jest.. pozdro!
Napisano 13 Październik 200915 l Jeżeli będziesz robił wizualizacje/arch to design akurat do tego będzie dobry. A z vrayem nie bedzie problemu bo sp3 dziala pod design tal samo jak pod zwykłego. Vray Sp3(pod 2010) okolo 819 Ojro u Everow ale w procadzie tez sie znajdzie. Najlepiej wejsc na strone chaosgroup i sprawdzic polskich sprzedawcow :)
Napisano 14 Październik 200915 l Autor a mam takie pytanie jeszcze, bo zauważyłem jakiegoś VRAY RT, co to jest? nakladka na Vraya? czy Vray RT wystarczy? czy trzeba instalowac zwyklego Vraya a potem doinstalowyac RT?
Napisano 14 Październik 200915 l Vray RT to poprostu dodatek do vraya realtime rendering czyli taki szybki podglad renderingu, ulatwia i przyspiesza prace jezli nie jestes pewny ustawien a chcesz szybko sprawdzic jak bedzie wygladal render, taki preview mozna powiedziec. Wiecej na ten temat: http://www.chaosgroup.com/en/2/vrayrt.html