pawelozog19 Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 http://www.allegro.pl/item789262438_internetowy_kurs_3d_studio_max_8.html
adam_m Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 Nauka maxa przez gadu-gadu? Ale ludzie maja fantazję.
pawelozog19 Napisano 21 Październik 2009 Autor Napisano 21 Październik 2009 Nie wiem może komuś się przyda. Przynajmniej znam kolesia, który zapisał się na coś takiego i był bardzo zadowolony. Wydaje się śmieszne, ale osobiście też jestem już w częśći 3 "Modelowanie" i jestem ogromnie zaskoczony tym jak dużo można nauczyć się na odległość. Dlatego podaje pomysł.
pawelozog19 Napisano 21 Październik 2009 Autor Napisano 21 Październik 2009 Szczególnie że cała pierwsza cześć jest za FREE i każdy może sprawdzić jak przebiega nauka. :)
claude Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 pawelozog19 - mógłbyś pokazać swoje portfolio swoje umiejętności wtedy ktoś zainteresowany wiedział by o kogo się uczy, bo wiadomo że najlepiej się uczyć od najlepszych przez gg ciężko ale skype już lepiej, jeszcze gdyby jakiś zdalny pulpit czy podgląd tego co robi uczeń to miało by to sens
pawelozog19 Napisano 21 Październik 2009 Autor Napisano 21 Październik 2009 Właśnie że ja jestem początkujący jesli chodzi o max'a. Szukałem na allegro książek do programu i znalazłem ten kurs. Niezaszkodziło mi się zapisać bo pierwsza lekcja jak już pisałem wyżej jest za free. A jeśli chcesz wiedzieć co się nauczyłem przez te 2 cześci to powiem Ci że nawet dużo. Ogólnie interfejs programu, konfiguracja programu, jak i gdzie wykożystwać podstawowe bryły. W kursie przeprowadzanych jest dużo ćwiczeń praktycznych, dlatego myslę że można się wiele z tego nauczyć. Jeśli macie jakieś lepsze propozycje jak od poodstaw do końca nauczyć się maxa to proszę powiedzcie.
PLS Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 ...Wydaje się śmieszne, ale osobiście też jestem już w częśći 3 "Modelowanie" i jestem ogromnie zaskoczony tym jak dużo można nauczyć się na odległość... A mnie sie wydaje, ze jestes scisle powiazany z tym projektem i sprytnie probujesz go tu reklamowac. Ledwo pojawiles sie na forum i jedynie zakladasz tematy z tym kursem.
tweety Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 Niestety też tak sądzę. Wszystkie inne tematy poszły do kosza.
3d_operator Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 A mnie sie wydaje, ze jestes scisle powiazany z tym projektem i sprytnie probujesz go tu reklamowac. Ledwo pojawiles sie na forum i jedynie zakladasz tematy z tym kursem. He he, ja tez na to wpadłem. Ciekawe, czy autor tego pseudo-kursu ma "papiery" na tego typu działalność?
pawelozog19 Napisano 21 Październik 2009 Autor Napisano 21 Październik 2009 Dobrze przepraszam ! Już niebęde nic zakładał ! Dopiero pojawiłem się na forum, bo dopiero zaczołem bawić się grafiką 3d. Człowiek podda jakiś pomysł to już się wszystkim nie podoba i od razu reklama. Jasne ! Ja wam niekarze z tego korzystać, to tylko pomysł !
tweety Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 No i fajnie, że pomysł. Ja się przyczepiłem tylko tego, że dublujesz wątki. Sam pomysł jak dla mnie jest lekko spalony. Może gdyby to były wideokonferencje via skype, no to może, ale przez gg? Mail? trochę mało ciekawa forma komunikacji.
kannu Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 serwus :) tylko dalczego rzecz dotyczy maxa 8 ??????????????????????? pozdrawiam i zycze powodzenia :)
marcinW Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 pawelozog19 Ty się tak nie spinaj ;) wyluzuj :) też jestem nowy na forum i powiem tylko, że zauważyłem trzymany tu wysoki poziom. Ludzie bardziej pozytywnie reagują na... nazwijmy to praktykę niż na teorię. Miło z Twojej strony, że się dzielisz ciekawymi wg Ciebie rzeczami ale polecam, żebyś jeszcze trochę poćwiczył ten kurs, który tu opisujesz i wtedy ponownie wrzuć co o nim myślisz ale z dotychczasowymi osiągnięciami. Niezależnie od tego czy reklamujesz czy też dzielisz się ciekawym znaleziskiem - lepsze efekty uzyskasz obrazowaniem tego co mówisz. Zrób jakieś prace i pokaż wszystkim. pzdr ;)
Rekomendowane odpowiedzi