Napisano 22 Październik 200915 l kilka fot z pozegnania ze studiami:) czyli palenie notatek! Edytowane 4 Październik 201014 l przez fishinthewater
Napisano 22 Październik 200915 l NUMERUJ zdjęcia pls :) Post 1 - pierwsze to lipa imho dwa i trzy są ok, ale bez szału post 2 - broni się tylko ostatnie post 3 - tutaj dużo lepiej imho. 1&2 to fajne foty nawet, 3 to pstryk imho
Napisano 22 Październik 200915 l Kolejne to 'kamienice itp' 01. Phone 02.Podworze 03.Klatka 04.Pajęczyna 05.Brama
Napisano 25 Grudzień 200915 l Kamienice cd... 6. I love FEEL 7. 'Wysypisko-Zsyp' 8.Schody 9.Ściana chwały
Napisano 25 Grudzień 200915 l Wrocław Plac Grunwaldzki 12.Akademiki 13.Budowa 14.Mazowiecka 15.Rondo Regana
Napisano 26 Grudzień 200915 l Witam ! Dystrykt: podoba mi się pierwsze i trzecie zdjęcie, moim zdaniem to niezłe bw i dla mnie mają swój klimat :). Dziewczyna: Jak wcześniej napisano, broni się tylko ostatnie, a od siebie dodam,że mogłeś bardzo dobrze wykorzystać ten most, np. tworząc dramatyczne tło - zbiegające się linie itd. Wrzuciłem coś w tych klimatach dziś. 12. Akademiki - nie ma zachwytu,ale są w porządku, niezła kolorystyka. 15. Rondo Regana - jest nieczytelne, nie widzę tam ronda, nie wiem o co chodzi. Feel i ściana chwały - też jestem na tak.
Napisano 11 Styczeń 201015 l Postęp widać z posta na post! 1 post - cienizna 2 post - świetna miejscówka, gdzie jest ta kładka? chętnie się tam przejdę 3 post - najlepiej z gołębiem, bo to jest moment uchwycony, nie lubię jednak takiej stylistyki przesyconej tą czernią i bielą Dalej po numerach: 1 bardzo mi się podoba, najbardziej z tych poświrowanych kolorów, bo tutaj one pasują, taka barwna świecąca konwencja gra z telefonem, niezła scena :) 3 - klatka- znów świetne miejsce, ale myślę, że można by zrobić tak lepsze zdjęcie. Może spróbuj jeszcze się tam przejść? Gdzie to jest? 12. Akademiki - to nie są akademiki! To są bloki mieszkaniowe. Co prawda wielu studentów tam wynajmuje, ale tak cała zabudowa placu grunwaldzkiego mogłaby być nazwana akademikiem. ciekawe, że w zasadzie każdy rzut zdjęć tworzy odrębną stylistycznie i tematycznie całość. jest fajnie
Napisano 30 Styczeń 201015 l @ironteeth @Orzelek @colgatte Dzięki za krytykę i ciepłe słowa. Miałem małą przerwę bo trochę w 3DSM dłubałem ale to nie znaczy że nic nie pstrykałem. Pstrykałem tylko chyba nic ciekawego nie wypstrykałem:) jutro pogrzebie i wrzucę o ile coś się nada. @colgatte Kładka jest za Browarem Mieszczańskim...można tam dojść od strony Madnessu (Hubska) idąc wzdłuż muru PKP. Byłem tam wczoraj i niestety nie da się już na nią wejść...pozrywali deski i nie ma schodów...na upartego po konstrukcji można! Co do klatek (kamienic) ul.Hercena, Kraśińskiego, Komuny Paryskiej Pozdrawiam!
Napisano 23 Sierpień 201014 l oj jak dawno mnie tu nie bylo:) kilka przypadkowych fotek...mialem aparat pod reka :) 16.Statek 17.Karuzela 18.Misie
Napisano 18 Wrzesień 201014 l @Ex3 dzieki Maly update: 19. Solidarnosc 1 20. Solidarnosc 2 21. Solidarnosc 3 22. Solidarnosc 4 Pozdrawiam.
Napisano 18 Wrzesień 201014 l Oooo mocne statek sie Ecie podobać, i solidarność która jest w bardzo klimatycznych kolorach
Napisano 18 Wrzesień 201014 l takie ma pytanie ..."Młodzież przeciwko komunie" (taki widze tam napis)... a wszystko takie mało dynamiczne i mydlane.... jak to taki zart w kontekście to kupuję... w i nnym przypadku....nie...:)))
Napisano 18 Wrzesień 201014 l @ETA - dziekuje, kolorystycznie mialo nawiazywac wlasnie do lat 80 czyli wtedy kiedy narodzila sie Solidarnosc , fajnie ze sie podoba. dziadek3D - Taki wiek a wzrok masz doskonaly. Nic tylko pozazdroscic :) Grafike traktuje jako for fun...wiec czy to zart? chyba nie do konca. Ale swietnie sie bawilem jezdzac na rowerze i szukajc Wroclawskiej jesieni na obecna Bitwe :) Jesieni nie znalazlem ale trafilem na to co widac wyzej. 'mydlane' - w sumie racja no ale tak jak pisalem wyzej polecialem w lata 80'te a LR'a jeszcze nie opanowalem tak jak bym chacial wiec wyszlo jak wyszlo. Pozdrwiam i dzieki za 'komcie' :).
Napisano 18 Wrzesień 201014 l slowiak jako z ejestes tu najaktywniejszy.... ...prosze Cie abyś poprowadził do końca konkurs...zrobił sonde itp. ja już nie mam ochoty się w to bawić... dyrekcja przestała mnie lubić....:))) ...a reszta nie potrzebuje wartościowania....!!!... no i jestem pełen wszelkiego zła....:)))
Napisano 19 Wrzesień 201014 l @dziadek3D czy tam @trójwymiarowy dziadku - ja do aktywnych raczej nie naleze :) Twoja prozbe da sie spelnic...ale martwi mnie ona troche bo czuje jak bys lezal biedny na lozku i szeptal w moim watku swoja ostatnia wole. Mam nadzieje ze zdrowie ci dopisuje :) Mysle ze szybko znajdzie sie jakis egzorcysta i wypedzi z Ciebie cale zlo :) Moze do wtroku 23:59 dozyjesz i Ci sie uda dokonczyc co zaczeles?/zaczales?...jak nie to popros pielegniarke zeby dala tutaj jakis sygnal to cie wyrecze i odprawie msze zalobna ;) Zdrowia zycze. Pozdrawiam. Ok teraz kumam:) umierasz - patrzac co sie dzieje w galerii w twoim watku. Ale luzik ...znajdzie sie jakis 're-animator' :) Edytowane 19 Wrzesień 201014 l przez piotrek merge
Napisano 19 Wrzesień 201014 l A takie tam. Za oknem brzydko to wydziwiam w domu: 23. 24. 25. Pozdrawiam.
Napisano 20 Wrzesień 201014 l 24. Fajne, jak niedoświetlona Velvia ( byłoby perfekt gdyby nie chipsy w L.G. )
Napisano 2 Październik 201014 l Graffiti cz.I. - Plac Powstańców Warszawy (Wrocław) 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. Pozdrawiam.
Napisano 4 Październik 201014 l Graffiti cz.II. - Przejście na placu Powstańców Warszawy (Wrocław) 35. 36. 37. 40. 41. 42. 43. 44.