urielkoba Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 http://img34.imageshack.us/i/niefart.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Setesh Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 O ile dobrze pamiętam to: PPM pomiędzy "znikniętymi przyciskami" -> customize-> reset(w zakładce toolbars). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 na pasku menu u gory maxa -- customize | custom ui and defaul swiches --> wyskoczy okienko .. tam sobie wczytujesz ui schemes - np darka i juz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Hej, na forum był bodajrze taki wątek i nawet z tego co pamietam byla na to jakas rada, niestety nie pamietam gdzie, ale rzeczywiście maxio czasem potrafi gubić ikonki, w sumie ten default switches działa, ale jak tak sie dzieje kilka dni z rzedu to potrafi wkurzać, ja zauwazylem ze to zjawisko ma jakieś takie okresy czasem sie robi samo i samo znika, moze wiry jakieś czy coś, nie wiem....a pomizianie kursorem w okolicach guzików nie daje efektu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Nie wiem, jak jest u Ciebie, ale ja miałem dokładnie taki sam problem jak nagrałem Vray'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 zainstaluj service packi, rozwiazano ten problem juz dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi