ptah Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Witam. Mam dwa problemy w 3ds maxie. Tworząc jakie kolwiek prymityvy tworzą mi się z trójkątnymi face'ami zamiast kwadratowami. I druga sprawa przy edycji nie podświetla mi się na czerwono tak jak powinno ani face'y ani vartexy ani nic. Pomocy? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 F2 - co do czerwonych poly. Co do triangli: customize/preferences/viewports/configure driver i odznaczasz display all triangle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptah Napisano 28 Październik 2009 Autor Share Napisano 28 Październik 2009 Nie działa ani opcja z f2, ani ze zmiana ustawień. Jak było tak jest :/ Wróce chyba do starszego maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 A jaki driver masz ustawiony w maxie w preferences/viewport?Nie direct x 10 przypadkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi