kamil.ochel Napisano 30 Październik 2009 Napisano 30 Październik 2009 Yo mam pytanie. Czy jest opcja podłączenia ps3 pod mój monitor (philips 220ws) i jeżeli tak to jakim kablem. bo coś tam szperałem po googlach i ludzie straszą konwerterami jakimiś o zgrozo. Wiem że mój monitorek ma HDCP na złączu DVI a to przy ps3 ma chyba spore znaczenie :) Dziękujem :D
Reanimator Napisano 30 Październik 2009 Napisano 30 Październik 2009 tylko zlacze HDMI pozwala na odpalenie jakosci HD
JohnZi Napisano 30 Październik 2009 Napisano 30 Październik 2009 Ale jak ma sie HDCP to mozne skorzystac z przesciowki DVI-->HDMI, wiec powinno byc ok. Problemem w tej sytuacji jest skalowanie monitora. Niektore automatycznie ustawiaja odpowiednie proporcje i dodaja kaszety, a inne tylko rozciagaja obraz co moze byc bardzo denerwujace.
kamil.ochel Napisano 30 Październik 2009 Autor Napisano 30 Październik 2009 czyli kabel hdmi>dvi? bo wiem ze moj monitor skaluje ale w wypadku hd to bedzie lekko szło w pionie tylko (matryca 16:10). cóż pora na wycieczke do saturna :)
laci Napisano 12 Listopad 2009 Napisano 12 Listopad 2009 a do zwyklego monitora nie da sie podpiac ps3?
Rekomendowane odpowiedzi