WarFan Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Modeluję taki oto domek. Będzie to prosty model domku na wsi. Chciałbym dowiedzieć sie co o nim myślicie? Co robię źle i co mam poprawić. Wiem mało szczegółowy, ale to na razie ogólny model, na którym będę opierał przyszłe modele. I nie za bardzo wiem jak zmapowac ta część dachu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 napisz jaśniej o którą część dachu Tobie chodzi i najlepiej pokaż UV'ałkę. a domek bardzo ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarFan Napisano 1 Listopad 2009 Autor Share Napisano 1 Listopad 2009 Chodzi mi o ten fragment: UV'ki nie pokaże bo jest rozwalona w tym miejscu i niewiem jak ją połączyć ze zmapowaną częścią dachu, tak zeby zachować plynnośc przejścia tekstury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiO Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 daj rendery z jasniejszym tlem niz czarne - nic tu nie widac. i nie marudz tylko dawaj UVki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 na tę część boczną daj drewno, jak na obrazku :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarFan Napisano 2 Listopad 2009 Autor Share Napisano 2 Listopad 2009 Zrobiłem prosty model jak to ma niby wygladać. Nieiwme za bardzo jak zrobić efekt zapadnietego dachu, i co zrobic z tymi belkami zeby były w miare realistyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 zobacz ten tutorial - podejrzysz innych i będziesz miał jako takie pojęcie jak to zrobić :-) http://www.vimeo.com/6863096 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi