duff Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 (edytowane) Taki model. Edytowane 13 Luty 2010 przez duff żmiana nazwy wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cucsoniuss Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 jedziesz z referek czy to Twój koncept? Jak na razie za kanciasto no i rury chyba trochę za grube. Dajesz dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 jak na bialy render to mogles jednak dac mniej pelnowartosciowego png'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 8 Listopad 2009 Autor Share Napisano 8 Listopad 2009 (edytowane) Temporal: Na blenderowni mi się szybko wyświetla, tutaj nie wiedzieć czemu wolno cucsoniuss: Jade na dwóch zdjęciach które są trochę niewyrażnie, więc to czego nie mogę się dopatrzeć biorę z innych chopperów, albo wymyślam jak w przypadku tej gwiazdki i napisu duff (z drugiej strony). Rury na zdjęciu są grube,(w szcególności widły) ale mogłem je też trochę za grubo wymodelować. PS. Ludzie, ale ja się opi... z nauką. Dlatego deklaruje, że pojawię się dopiero w wakacje. Takie oficjalne postanowienie. Nie mam pojęcia jak człowiek ma na tym siedzieć, pewnie trochę na leżąco? Edytowane 8 Listopad 2009 przez duff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 bedzie wygodnie jesli kierownica bedzie wystarczajaco dluga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 13 Luty 2010 Autor Share Napisano 13 Luty 2010 Tak mam silny charakter.......motor się jeszcze buduje. Tymczasem modeluje sobie faraona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 oo witam motorzyste :) kierownica "na jezusa" rozwiazalaby problem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi