ZJAWA Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Kurak postać do animacji dla dzieci, prosze o komenty i konstruktywną krytykę.
Mikolc Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Hehe. Fajne. Prosty modelik, ale ma swój klimacik. Dzieciakom powinien się spodobać.
TooL666PL Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Hmm... Kurak sympatyczny tylko czemu ma niebieski język?:P Jeden cień to za mało w tak oświetlonym miejscu jak boisko (oświetl kuraka z czterech stron żeby miał 4 niezbyt ciemne cienie). Słabej jakości tło które nie pasuje do Twojej sceny zmień. Popraw materiał piłki bo ma refleksy jakby była ze szkła. Aha i skróć trawę. Chyba to tyle co mi się rzuciło w oczy najbardziej. Poza tym nie jest źle ale pracuj dalej:)
indian Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 mnie się osobiście nie podobają "mocne" odbicia na piłce, a tak to fajnie pozdr.
ZJAWA Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Dzięki za komenty: Mikolc: Miło że się podoba :) yamename: jak mniemam też ci sie podoba spoko :) Tool666PL: Niebieski język bo to do kreskówki :) taki design. Uwaga z cieniami trafna poprawie. Tło celowo rozmyłem troszkę, dzięki niemu wydaje mi się że obrazek ma więcej głębi, nie chciałem tego robić dofem, chodziło o jak najprostrzą metodę do produkcji i szybkich renderów. Z piłeczką troszkę przesadziłem słusznie poprawie. Trawka wiesz celowo taka jak wrzuciłem taką żeby byłoładnie to obrazek mieliło 1:26 minut:) więc wybrałem stylizowaną a szybszą w renderingu. Ale ok w wolnej chwili postaram się wrzucić poprawkę z cool trawką. Fajnie że kurak sympatyczny. O to chodziło. indian: z piłeczką jw. Fajnie że sie podoba.
Recommended Posts