ZJAWA Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Kurak postać do animacji dla dzieci, prosze o komenty i konstruktywną krytykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolc Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Hehe. Fajne. Prosty modelik, ale ma swój klimacik. Dzieciakom powinien się spodobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yamename Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 słodkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TooL666PL Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Hmm... Kurak sympatyczny tylko czemu ma niebieski język?:P Jeden cień to za mało w tak oświetlonym miejscu jak boisko (oświetl kuraka z czterech stron żeby miał 4 niezbyt ciemne cienie). Słabej jakości tło które nie pasuje do Twojej sceny zmień. Popraw materiał piłki bo ma refleksy jakby była ze szkła. Aha i skróć trawę. Chyba to tyle co mi się rzuciło w oczy najbardziej. Poza tym nie jest źle ale pracuj dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 mnie się osobiście nie podobają "mocne" odbicia na piłce, a tak to fajnie pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZJAWA Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 Dzięki za komenty: Mikolc: Miło że się podoba :) yamename: jak mniemam też ci sie podoba spoko :) Tool666PL: Niebieski język bo to do kreskówki :) taki design. Uwaga z cieniami trafna poprawie. Tło celowo rozmyłem troszkę, dzięki niemu wydaje mi się że obrazek ma więcej głębi, nie chciałem tego robić dofem, chodziło o jak najprostrzą metodę do produkcji i szybkich renderów. Z piłeczką troszkę przesadziłem słusznie poprawie. Trawka wiesz celowo taka jak wrzuciłem taką żeby byłoładnie to obrazek mieliło 1:26 minut:) więc wybrałem stylizowaną a szybszą w renderingu. Ale ok w wolnej chwili postaram się wrzucić poprawkę z cool trawką. Fajnie że kurak sympatyczny. O to chodziło. indian: z piłeczką jw. Fajnie że sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi