omen155mo Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 (edited) Witam, w formie niezastygania pozwolilem sobie wykonać własną wersję wnętrza Spa, Burj w Dubaju :) soft to max + vray oraz ps Dzięki z góry za komentarze, pozdrawiam Edited November 7, 2009 by omen155mo
Mulholland Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Klimat mi się podoba, ale coś tu jest nie tak z jakością. Np. wazon po prawej jest nieostry, nie wiem czy to głębia ostrości ale na lewej krawędzi ma zielonkawy kolor a na prawej fioletowy. Chyba że to do okularów 3d. Wszytko jest niewyraźne, nie wiem czy to render tak ci wyszedł , czy w postprodukcji tak się rozmazało. Woda wygląda jakby się gotowała?
omen155mo Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Maestro101: generalnie staram sie unikac przeostrzen :) kiedys wyostrzałem na maxa ale cos mi zawsze nie gralo, swoja droga to ten fotosik nieżle zerzarł ten obrazek, wstawie mniejszy to moze bedzie lepiej
omen155mo Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 (edited) gówno to dalo ten fotosik to lipa kompresuje nawet znaczki pocztowe, trza zmienic hosting....... no i poszlo na ImageShack :) Edited November 7, 2009 by omen155mo
indian Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 dla mnie troszkę za mało jak na galerie, ale może być, gdyby nie latające miseczki i zbytnie"fale" na wodzie
omen155mo Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 indian: gdybyś miał odpowiednio ustawiony kontrast i światlo w monitorze to widziałbyś ze miseczki nie lataja, a woda w misce nie moze bulgotać ?
plasti Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 widze ze sie niepotrzebnie oburzasz, ostrosci tu nie ma wcale, a jesli chodzi o jakosc i wykonanie to naprawde SREDNIO, zadna rewelka, ale "cos"w sobie ma...
Recommended Posts