omen155mo Napisano 7 Listopad 2009 Napisano 7 Listopad 2009 (edytowane) Witam, w formie niezastygania pozwolilem sobie wykonać własną wersję wnętrza Spa, Burj w Dubaju :) soft to max + vray oraz ps Dzięki z góry za komentarze, pozdrawiam Edytowane 7 Listopad 2009 przez omen155mo
Mulholland Napisano 7 Listopad 2009 Napisano 7 Listopad 2009 Klimat mi się podoba, ale coś tu jest nie tak z jakością. Np. wazon po prawej jest nieostry, nie wiem czy to głębia ostrości ale na lewej krawędzi ma zielonkawy kolor a na prawej fioletowy. Chyba że to do okularów 3d. Wszytko jest niewyraźne, nie wiem czy to render tak ci wyszedł , czy w postprodukcji tak się rozmazało. Woda wygląda jakby się gotowała?
omen155mo Napisano 7 Listopad 2009 Autor Napisano 7 Listopad 2009 Maestro101: generalnie staram sie unikac przeostrzen :) kiedys wyostrzałem na maxa ale cos mi zawsze nie gralo, swoja droga to ten fotosik nieżle zerzarł ten obrazek, wstawie mniejszy to moze bedzie lepiej
omen155mo Napisano 7 Listopad 2009 Autor Napisano 7 Listopad 2009 (edytowane) gówno to dalo ten fotosik to lipa kompresuje nawet znaczki pocztowe, trza zmienic hosting....... no i poszlo na ImageShack :) Edytowane 7 Listopad 2009 przez omen155mo
indian Napisano 7 Listopad 2009 Napisano 7 Listopad 2009 dla mnie troszkę za mało jak na galerie, ale może być, gdyby nie latające miseczki i zbytnie"fale" na wodzie
omen155mo Napisano 7 Listopad 2009 Autor Napisano 7 Listopad 2009 indian: gdybyś miał odpowiednio ustawiony kontrast i światlo w monitorze to widziałbyś ze miseczki nie lataja, a woda w misce nie moze bulgotać ?
plasti Napisano 8 Listopad 2009 Napisano 8 Listopad 2009 widze ze sie niepotrzebnie oburzasz, ostrosci tu nie ma wcale, a jesli chodzi o jakosc i wykonanie to naprawde SREDNIO, zadna rewelka, ale "cos"w sobie ma...
Rekomendowane odpowiedzi