omen155mo Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 (edytowane) Witam, w formie niezastygania pozwolilem sobie wykonać własną wersję wnętrza Spa, Burj w Dubaju :) soft to max + vray oraz ps Dzięki z góry za komentarze, pozdrawiam Edytowane 7 Listopad 2009 przez omen155mo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Klimat mi się podoba, ale coś tu jest nie tak z jakością. Np. wazon po prawej jest nieostry, nie wiem czy to głębia ostrości ale na lewej krawędzi ma zielonkawy kolor a na prawej fioletowy. Chyba że to do okularów 3d. Wszytko jest niewyraźne, nie wiem czy to render tak ci wyszedł , czy w postprodukcji tak się rozmazało. Woda wygląda jakby się gotowała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen155mo Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 Maestro101: generalnie staram sie unikac przeostrzen :) kiedys wyostrzałem na maxa ale cos mi zawsze nie gralo, swoja droga to ten fotosik nieżle zerzarł ten obrazek, wstawie mniejszy to moze bedzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen155mo Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 (edytowane) gówno to dalo ten fotosik to lipa kompresuje nawet znaczki pocztowe, trza zmienic hosting....... no i poszlo na ImageShack :) Edytowane 7 Listopad 2009 przez omen155mo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 dla mnie troszkę za mało jak na galerie, ale może być, gdyby nie latające miseczki i zbytnie"fale" na wodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen155mo Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 indian: gdybyś miał odpowiednio ustawiony kontrast i światlo w monitorze to widziałbyś ze miseczki nie lataja, a woda w misce nie moze bulgotać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 widze ze sie niepotrzebnie oburzasz, ostrosci tu nie ma wcale, a jesli chodzi o jakosc i wykonanie to naprawde SREDNIO, zadna rewelka, ale "cos"w sobie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi