godzio Napisano 8 Listopad 2009 Napisano 8 Listopad 2009 Witam, mam take pytanie, chciałbym wymodelowac ten kran. Jak najlepiej się za to zabrać, mój główny problem to miejsca styków cylindrów, czyli zaoblenia. Pozdrawiam b
RA Napisano 8 Listopad 2009 Napisano 8 Listopad 2009 Kiedyś robiłem tę baterię. Zrobiłem 4 cylindry o dość małej liczbie ścian, więc było łatwiej je połączyć w jakiś sensowny sposób. Następnie turbosmooth, konwersja do poly i dalsze operacje. Załączam obrazek, może coś z niego wywnioskujesz. :)
RA Napisano 8 Listopad 2009 Napisano 8 Listopad 2009 Hm, na pewno nie bridge'em. To było sporo operacji na chamfer'ach i dodawaniu loop'ów. Pewnie jakiś extrude edge nie jeden też się znalazł. To było trochę dawno temu, razem z wieloma innymi bateriami, więc nie pamiętam dokładnie. Jedynie ogólny proces.
godzio Napisano 8 Listopad 2009 Autor Napisano 8 Listopad 2009 (edytowane) ładnie Tobie to wyszło, bede próbował dzieki. udało się :) taki efekt mnie zadowala jak na razie :) Edytowane 8 Listopad 2009 przez godzio
Rekomendowane odpowiedzi