freeqstyler Napisano 8 Listopad 2009 Napisano 8 Listopad 2009 (edytowane) Kto grał we flashową grę flOw, może od razu załapał o co chodzi, kto nie grał (niech zagra!), niech czyta: Praca ma przedstawiać morskie głębiny, gdzie niewiele światła dociera, a także walkę o przetrwanie - tzn. brutalny pościg jednego organizmu za kilkoma mniejszymi. Całość z jednego powodu (mojego widzimisię, o!) będzie przedstawiona w stylizacji na xray. Póki co gotowy jest model głównego bohatera, kolejnym etapem będzie udoskonalanie shadera (także w oparciu o wasze wskazówki, mam nadzieję) i dorzucenie typowo organicznej "mgiełki", sugerującej pewne miękkie części. Modelling - Blender, render - Blender Internal. Robocza muza: Rammstein - Waidmanns Heil Rammstein - Halt Rammstein - Haifisch Nightwish - Planet Hell Nightwish - Amaranth Godsmack - Straight Out Of Line Godsmack - I Stand Alone Godsmack - I Fucking Hate You i wiele innych... Edytowane 8 Listopad 2009 przez freeqstyler
freeqstyler Napisano 14 Listopad 2009 Autor Napisano 14 Listopad 2009 Up, płetwy zmienione, nieco kolorystyka (i chyba wyszło nieco zbyt płasko)
CzAk1 Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 Ma fajną morde. Widzać, ze to flow. Tylko tam muza była mniej bojowa. I to ma być still? Animka byłaby lepsiejsza.
Mulholland Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 Pierwszy wariant mi się bardziej podobał. Jak mówiłeś o tych drobinkach to myślałem że chodzi ci o zawiesinę w wodzie. Syfki różne. To byłoby fajne, w połączeniu z DOF.
freeqstyler Napisano 22 Listopad 2009 Autor Napisano 22 Listopad 2009 Ok, będzie więc coś pomiędzy wariantem pierwszym, a drugim. Tymczasem kolejny bohater sceny:
freeqstyler Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Napisano 28 Grudzień 2009 (edytowane) Dobra, trochę się opieprzałem ostatnio, ale jedziemy dalej: Robal/rybal został upodobniony do tych świecących głębinowych organizmów, kadr zmieniony (sugestie?), meduza wpleciona: Mikroorganizmy i reszta ekipy... niebawem. Edit: Podmieniłem obrazek (drobne poprawki) Edytowane 28 Grudzień 2009 przez freeqstyler 1
Rekomendowane odpowiedzi