Jozeph Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 witam! przerabiam własnie tutorial: http://www.pixologic.com/zclassroom/homeroom/ i mam problem bo w czasie 1:22 - 1:24 ten gość zmienia rodzaj pędzla. Ja wogóle nie mam takiej ikony jak on i nie wiem skąd mam wziąść taki pędzel jak on ma... pomocy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 f2 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jozeph Napisano 10 Listopad 2009 Autor Share Napisano 10 Listopad 2009 nic sie nie dzieje ? :( tyle ze jak mam włączoną jakąs opcje to wraca do draw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 F2 powinno wszystkie pędzle pokazać...A wogóle w którym tutorialu bo tam ich dużo jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jozeph Napisano 10 Listopad 2009 Autor Share Napisano 10 Listopad 2009 oj wybacz Mafida :) w pierwszym w lewym górnym rogu, i tam w zakładce esential czwarty tutek. kurde wciskam to f2 i kupa. hmm mam wyswietlone pedzle jakies typu: std (standard), tweak.. ale one nie działają tak jak u niego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Ale ukryli te tutoriale...Jak chodzi o ten z zębatką to włączył Blob brush - u mnie jest u ciebie też powinien być- i to pierwszy na liście:) Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jozeph Napisano 10 Listopad 2009 Autor Share Napisano 10 Listopad 2009 problem rozwiązany. On ma nowszą wersje zbrusha. porównałem nowszą wersję z moją i tu był problem. dzięki wam i pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Druid Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 (edytowane) Jesli Twoje pedzle wygladaja inaczej albo cos sobie tam namieszales to w Preferences funkcja "Init ZBrush" przywraca program do poczatkowych ustawien tak jakbys zainstalowal ZBrush na nowo. Nie wiem czy ta funkcja nie kasuje czasem twoich wlasnych pedzli, bo takie tez mozesz miec. Pozdrawiam Nie jestem pewien ale chyba klawisz B takze pokazuje pedzle i w ktoryms tutorialu na Youtube chyba tez yslyszalem ze prawy przycisk na Canvas takze pokazuje pedzle. Canvas mam na mysli pusta przestrzen na ekranie. Edytowane 5 Styczeń 2010 przez Druid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi