Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

koledzy mam problem, jestem swiezak jak cholera, probuje nalozyc wood material i za cholere mi to nie wychodzi, wszystkie inne materialy ktore pobralem od DeeTee nakladaja sie elegancko, jedynie wood mi sie nie chce pokazywac na renderze ! wie ktos moze co robie zle? :(

pobralem tez np taki material http://www.vray-materials.de/all_materials.php?mat=939 bardzo ladny zreszta no i zmieniam lokalizacje texturki w diffuse i bump, nakladam na boxa i nic, generuje jedynie inny kolor, w tym przypadku brazowy, nie widac wogole textury :( :( no i co z tym zrobic?

Edytowane przez teges
  • Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Przykro nam, portal wróżek jeszcze nie istnieje. Nie powstanie też ze względu na zbyt małą ilość informacji jakie dostarczyłeś.

To tak jak u lekarza;

Boli mnie coś, Co? Nie wiem, boli mnie i nie wiem gdzie, proszę mi pomóc bez opisania czegokolwiek.

Napisano

generalnie teraz zauwazylem, ze nie pokazuje mi zadnej tekstury.. :( czy to, ze posiadam jedynie demo vraya ma jakies znaczenie?

Napisano

doszedlem juz do tego :P znalazlem to w jakims tutku tu na forum. w liscie modiffierow daje UVW Mapping, wylaczam real world map size i dziala :P nie wiem czy to poprawny sposob, ale skuteczny :) btw dzieki