Napisano 11 Listopad 200915 l koledzy mam problem, jestem swiezak jak cholera, probuje nalozyc wood material i za cholere mi to nie wychodzi, wszystkie inne materialy ktore pobralem od DeeTee nakladaja sie elegancko, jedynie wood mi sie nie chce pokazywac na renderze ! wie ktos moze co robie zle? :( pobralem tez np taki material http://www.vray-materials.de/all_materials.php?mat=939 bardzo ladny zreszta no i zmieniam lokalizacje texturki w diffuse i bump, nakladam na boxa i nic, generuje jedynie inny kolor, w tym przypadku brazowy, nie widac wogole textury :( :( no i co z tym zrobic? Edytowane 11 Listopad 200915 l przez teges
Napisano 11 Listopad 200915 l Przykro nam, portal wróżek jeszcze nie istnieje. Nie powstanie też ze względu na zbyt małą ilość informacji jakie dostarczyłeś. To tak jak u lekarza; Boli mnie coś, Co? Nie wiem, boli mnie i nie wiem gdzie, proszę mi pomóc bez opisania czegokolwiek.
Napisano 11 Listopad 200915 l Autor generalnie teraz zauwazylem, ze nie pokazuje mi zadnej tekstury.. :( czy to, ze posiadam jedynie demo vraya ma jakies znaczenie?
Napisano 11 Listopad 200915 l A w oknie renderu Ci się pokazują tekstury czy chodzi tylko o viewport?
Napisano 11 Listopad 200915 l Autor doszedlem juz do tego :P znalazlem to w jakims tutku tu na forum. w liscie modiffierow daje UVW Mapping, wylaczam real world map size i dziala :P nie wiem czy to poprawny sposob, ale skuteczny :) btw dzieki