Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Macie tu coprawda jeszcze nie oteksturowaną ani do końca nie skończoną głowe jakiegoś pana. Modelowałem na spontana przez święta może coś z tego będzie jeżeli znów czegoś nie zepsuje :)

spk4.jpg

spk5.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

modelowales z glowy, czy jakis referencjii, jesteli z glowy to fajnie nawet wyglada (jak alien - swietna karykatura) a jezeli z referencji to... ekhm... pokaz refki bo mi sie zdaje ze ma troszeczke za kanciaty kark i glowa jakas taka dziwna.. :)

Napisano

no jak z glowy no to gratuluje nawet nawet hehe ja bym takiej nie zpichcil gratulacje moze dla co lepszych to kipeska praca ale jakja z glowy robiles no to calkiem fajna

Napisano

Troszeczkę poprawiłem ale nadal coś jeszcze niepasuje tzn napewno jest sporo błędów anatomicznych, ale kompiel czyni cuda. Kurcze musze się częściej kompać wpadłem na fajny pomysł ale wole nie zapeszać. Nie obiecuje że go zrealizuję!! Najpierw musze doprowadzić ta głąwe do stanu żeby wyglądała na głowe czegoś człekokształtnego. A tym czasem idem spać macie tu kolejne renderki, co prawda z połówek bo nie mam teraz czasu na łączenie sen wzywa i piszcie sugestie co by można a co nie zmieniać.

spk1.jpg

spk2.jpg

spk3.jpg

Napisano

straszne jajko z tej glowy. Potylica jest plaska [?]. Jablko adama to chyba beta :). Chinczyk bo oczy skosne, i taki ksztalt :|. Moim zdaniem za dluga czaszka jak sie tak patrzy z boku... i powiem tak: nie jest zle :).

Napisano

Fajne, udalo ci sie ladnie wymodelowac to co jest najtrudniejsze w glowie-uszy.

Napisano

Jesli to ma byc realistyczny modeling, to jedak nie wyglada to dobrze. Jesli jednak popatrzec na to jak na cos bardziej komiksowo catroonowego, to jest super. Fajna stylistyka.

Napisano

zdecydowanie seria #1 ... tylko podstawa nosa (laczenie z czaszka) zdecydowanie za waskie ... nos sie rozszerza ku gorze a nie zweza :)

dobra robota ... seria nr 1 z podstawa nosa z serii nr 2 i bedzie ladnie ...

PS) a czemu on jest taki zly ? :)

pozdrawiam

Napisano

Myśle że to już koniec z poprawkami ale jak byście coś znaleźli to walcie śmiało narazie myśle nad koncepcją co z nim zrobić miałem dobry pomysł ale doszedłem do wniosku że za dużo pracy no cóż taki już ze mnie zimny drań :P. macie tu update i może jakieś pomysły??

Ps czemu zły niewiem taki wyszedł :D

a10.jpg

a11.jpg

a12.jpg

Napisano

no lepiej ... znacznie lepiej ... ma bardzo ostre ksztalty ... ale proborcie i łuki znacznie lepsze ... zobaczymy co z tego bedzie ... :)

pozdrawiam

Napisano

aaaaaaaa wydlubales mu oko :\'D fajna maseczka ... podobie mi sie ... ciekawe jak to pomalujesz ...wyglada napewno lepiej niz z ta opaska nike\'a :)