Gość soldium Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 Otuż pobrałem 3 d maxa niedawno i potrzebuję 3 tutków tworzenia modeli animowania i animowania broni i rąk wiecie jak ludzie robią do cs anmacje z różnych modeli wiecie ale nie mam zamiaru dodawać tego do gry poprostu animacja strału realodngu itp wiecie na pokaz Pozdrawiam wszystkich ja nowiciusz soldium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 Ja tez mam prośbę, użyj słownika przedewszystkim bo nie da się czytać, tego co napisałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość soldium Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 SORY zapomniałem dopisać : Sory za orta ale się spieszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 SORY, ale Ci nie wybaczamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 http://tinyurl.com/ykwmjdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 Otuż pobrałem 3 d maxa niedawno i potrzebuję 3 tutków tworzenia modeli animowania i animowania broni i rąk wiecie jak ludzie robią do cs anmacje z różnych modeli wiecie ale nie mam zamiaru dodawać tego do gry poprostu animacja strału realodngu itp wiecie na pokaz Pozdrawiam wszystkich ja nowiciusz soldium Tutoriale można znaleźć zarówno na tym forum, jak i na innych forach (każde z nich jest zaopatrzone w wyszukiwarkę). Możesz też użyć wyszukiwarki Google. Wątek zamykam. Gdy poszukasz na własną rękę tutoriali i poprawisz pisownię w postach i będziesz miał wciąż pytania odnośnie tego tematu, daj znać, a wątek się otworzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi