Piernik Napisano 27 Marzec 2002 Napisano 27 Marzec 2002 Adek mam propozycję odnośnie działu tutoriale... Mógłbyś je trochę tam pogrupować??? Zrób tam parę kategorii jak Modelowanie, texturowanie, pluginy itd. Ich tam jest już sporo, a chcąc znaleźć jeden musiałem wszystkie tematy przeczytać
Soku Napisano 27 Marzec 2002 Napisano 27 Marzec 2002 nauki nigdy za malo :) ;) ale fakt, zgadzam sie z tobo bo tez czasami dluzej sie oszukam a najgorzej jak nie beddzie skutkow
Piernik Napisano 27 Marzec 2002 Autor Napisano 27 Marzec 2002 Soku tak tylko na marginesie. Twojego obrazka nie widać:) Musisz go dać na jakią stronkę, bo z twojego dysku przecież jej nie wczytam:)
Khunu Napisano 28 Marzec 2002 Napisano 28 Marzec 2002 Jestem ZA, fajny pomysł, zwłaszcza, że baza tutoriali rozrosła się do dosyć dużych rozmiarów. Popieram!:cool:
rooter Napisano 28 Marzec 2002 Napisano 28 Marzec 2002 A tak przy okazji sie spytam, czy np. jesli ktos zrobil tutorial dla jakiejs innej witryny o Max\'ie to czy prawnie mozna go z niej sciagnac (ew. przetlumaczyc na Polski) i zamiescic tu (oczywiscie podajac oryginalnego Autora itd. itd.), czy jest to niezgodne z prawem (ew. trzeba prosic o zgode autora ?)
Khunu Napisano 29 Marzec 2002 Napisano 29 Marzec 2002 Tak wogóle to chyba nikt nie powinien mieć nic przeciwko rozsławianiu jego imienia, nie? Z resztą, jak się ma wątpliwości, to można zawsze zamejlować do autora z pytaniem o zamieszczenie tekstu. No, chyba że pod spodem pisze \"All Rights Reserved\" :D
Piernik Napisano 16 Lipiec 2002 Autor Napisano 16 Lipiec 2002 Jak Adek wracam do starej propozycji;) Jeszcze się nie wypowiedziałeś na ten temat
adek Napisano 17 Lipiec 2002 Napisano 17 Lipiec 2002 wlasnie zmieniam design.... narazie tutoriale bede po staremu ale tak zrobie to potem - bo faktycznie tutoriali sie przeciez uzbieralo duzooo i trzeba by je posegregowac. Narazie zajela mnie i to bardzo reorganizacja galerii :) ... musze poszukac nowych skryptow do glosowania ...
Rekomendowane odpowiedzi