Napisano 27 Marzec 200222 l Adek mam propozycję odnośnie działu tutoriale... Mógłbyś je trochę tam pogrupować??? Zrób tam parę kategorii jak Modelowanie, texturowanie, pluginy itd. Ich tam jest już sporo, a chcąc znaleźć jeden musiałem wszystkie tematy przeczytać
Napisano 27 Marzec 200222 l nauki nigdy za malo :) ;) ale fakt, zgadzam sie z tobo bo tez czasami dluzej sie oszukam a najgorzej jak nie beddzie skutkow
Napisano 27 Marzec 200222 l Autor Soku tak tylko na marginesie. Twojego obrazka nie widać:) Musisz go dać na jakią stronkę, bo z twojego dysku przecież jej nie wczytam:)
Napisano 28 Marzec 200222 l Jestem ZA, fajny pomysł, zwłaszcza, że baza tutoriali rozrosła się do dosyć dużych rozmiarów. Popieram!:cool:
Napisano 28 Marzec 200222 l A tak przy okazji sie spytam, czy np. jesli ktos zrobil tutorial dla jakiejs innej witryny o Max\'ie to czy prawnie mozna go z niej sciagnac (ew. przetlumaczyc na Polski) i zamiescic tu (oczywiscie podajac oryginalnego Autora itd. itd.), czy jest to niezgodne z prawem (ew. trzeba prosic o zgode autora ?)
Napisano 29 Marzec 200222 l Tak wogóle to chyba nikt nie powinien mieć nic przeciwko rozsławianiu jego imienia, nie? Z resztą, jak się ma wątpliwości, to można zawsze zamejlować do autora z pytaniem o zamieszczenie tekstu. No, chyba że pod spodem pisze \"All Rights Reserved\" :D
Napisano 16 Lipiec 200222 l Autor Jak Adek wracam do starej propozycji;) Jeszcze się nie wypowiedziałeś na ten temat
Napisano 17 Lipiec 200222 l wlasnie zmieniam design.... narazie tutoriale bede po staremu ale tak zrobie to potem - bo faktycznie tutoriali sie przeciez uzbieralo duzooo i trzeba by je posegregowac. Narazie zajela mnie i to bardzo reorganizacja galerii :) ... musze poszukac nowych skryptow do glosowania ...