Napisano 16 Listopad 200915 l Przy póbie uruchomienia 3d studio max 2009 jak równie trial wersji 2010 pojawia mi się poniższy błąd. Niby Win7 nie jest wspierany przez Autodeska, ale denerwuje mnie iż u niektórych osób działa max a u niektórych nie. Może ktoś będzie znał rozwiązanie i podzieli się nim z innymi?
Napisano 16 Listopad 200915 l Autor sprawdzone w różnych trybach nie pomogło... Service packi też po instalowane...
Napisano 16 Listopad 200915 l Moim sposobem na kłopoty z maxem, sterownikami grafiki itp w windows 7 był powrót do windows Vista ;p Ps. spróbuj przeinstalować maxa ;)
Napisano 17 Listopad 200915 l Autor nad powrotem się mocno zastanawiam... ale jednak wolałbym W7 Przeinstalowanie nie pomaga...
Napisano 17 Listopad 200915 l A tak trochę przy okazji, co ma win7 takiego super, żeby się koniecznie przesiadać na niego??? Powaznie pytam
Napisano 17 Listopad 200915 l To ma, że jest lepszy od visty i XPeka. Oczywiście z mojego punktu widzenia. Nie wykrzacza sie Więcej sterów Ciągłe aktualizacje, nie to co na XPx64 Żre ramu mniej niż vista
Napisano 17 Listopad 200915 l Hmm. u mnie każdy 3D max śmiga aż miło. Jaka masz kartę graficzną? Radka czy GeForca? Windows RC czy już oficjalny?
Napisano 18 Listopad 200915 l Polecam sie przesiasc na Viste, wszystko dziala bez problemu. Ten blad wyglada na to ze nie uruchomiles tego pod administratorem, sprobuj prawy przycisk na ikonie maxa i wybierz uruchom jako administrator
Napisano 18 Listopad 200915 l Autor no właśnie z Visty się przesiadłem i teraz się zastanawiam co z fantem zrobić... chyba jedyne rozwiązane to postawić drugi system dopóki nie będzie wsparcia na W7
Napisano 18 Listopad 200915 l Znam mnóstwo ludzi używających W7 i max chodzi. To nei wina windy tym razem.
Napisano 18 Listopad 200915 l Autor hmm w takim razie czego to wina? skoro na Viście działało a teraz na w7 nie?
Napisano 18 Listopad 200915 l Instaluj po kolei starsze release'y directx'a. Może któryś zaskoczy. Komuś to ponoć pomogło. Oficjalnego rozwiązania nie ma, bo Win7 nie jest w tym momencie wspierany przez Autodesk.