kruger24a Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 witam :) mam problem szukalem juz w necie i na yt ale nigdzie nie moge znalesc tutoriala do uzyskania efektu jezdzacy czolg na gasienicach ,o cos takiego domyslam sie ze chodzi to o "Toy car" ale moge ise mylic .. wiem jak zrobic same gasienice (spilne i path deform) kombinowalem z rope modyfikator zeby jakos polaczyc ale to chyba nie ta droga heh :) wiec prosze o pomoc:)
sebx Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Kiedys się bawiłem reactorami i mysle ze reactor toycar w zupełnosci wystarczy.
Mr. J Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 witam coś źle szukałeś :P zobacz ten videotutorial: http://www.3d-paradise.com/tutorials.php?video_id=10&scat_id=19&cat_id=19 reszta w google: http://www.google.com/search?q=reactor+tank+tracks&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
kruger24a Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 no toycar to napewno:) wroce z pracy to go lukne:) ale to jest tutorial z zastosowaniem reaktora? czy sam model gasienic
kruger24a Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 niestety nie o to mi chodzilo :( chodzi mi o taki efekt niewiem jak zrobic zeby gasienice zachowywaly sie realnie w reaktorze nie zabardzo wiem jak sie do tego zabarac , wiem jak zrobic pdstw obiekt w toycar ale jak dolaczyc gasienice ? w googlach szukalem ale wszedzie sa filmy jak ktos sie chwali jak to zrobil:) albo jak zrobic same gasienice heh
Mr. J Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 to może powysyłaj zapytania na autorów tych filmików na YouTube. Na pewno któryś odpisze, i powie z czego korzystał, albo chociaż naprowadzi.
kruger24a Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 spoko,poprostu myslalem ze ktos z tego forum mi pomoze pozdrawiam
sebx Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Kruger24a- może wyslij mi ten czołg . Tak sprobuje Ci pomoc, jak chcesz?
sebx Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Kruger24a- moze byc jutro? Dzís u mnie cos sie dzieje z netem.Pisz na gg
sebx Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Kruger24a- moze byc jutro? Dzís u mnie cos sie dzieje z netem.Pisz na gg narazie jestem
Recommended Posts