Plyntex Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Mam pewien proble czy mógłby mi ktoś wyjaśnić co to jest Brazil, do czego to służy i w czym sie przydaje?
kozioo Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Brazil jest rendererem, służy do renderowania, przydaje się do renderowania:) Tak to wygląda mniej więcej. Ma większe możliwości niż maxowy scanline, liczy GI, SSS, kaustyke i inne bajerki...
Nimrod Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 http://www.splutterfish.com/ oprócz Brazila w podobnych celach używa się także : VRay\'a, FinalRendera, Mental Ray\'a. Po dokładniejsze info odsyłam do działu Rendering. Tylko nie pytaj który jest najlepszy :)
kozioo Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 ... bo i tak wszyscy wiedza że brazil:D (właśnie rozpocząłem wojnę :D)
sikham Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Kozioo było to wałkowane milion razy i niema sensu tego powtarzać Plyntex pobaw sie róznymi renderami i zobacz jaki Ci sie spodoba
Rekomendowane odpowiedzi