adek Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Jakiś czas temu natrafiłem w internecie na polski serwis/blog poświęcony produktom Adobe i jak dobrze przeczytałem - serwis redagowany pod patronatem samego Adobe. Jeśli interesujecie się produktami tej firmy, być może warto dodać go sobie gdzieś do ulubionych. Serwis/blog oczywiście ma charakter promocyjny, jednak znajdziecie w nim również artykuły czy wywiady związane z wydarzeniami tej firmy. Jednym z nich jest wywiad z Maćkiem Ptaszyńskim (jednym ze zwycięzców w ostatnim konkursie Adobe, również aktywnym użytkownikiem Max3D.pl i jednym ze zwycięzców naszych "Bitew"). Trafiłem na niego przez przypadek i w ten sposób dowiedziałem się o tej stronie. Korzystając więc z okazji, że wspominam o niej zachęcam w pierwszej kolejności do przeczytania wywiadu z Maćkiem. “Wiem, że jeszcze dużo pracy przede mną, ale przyjemnej pracy…”-wywiad z Maćkiem Ptaszyńskim autorem Pana Kromki
ptaszek Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Hyh :o Dzieki Adek :) Czuje sie wyrozniony :)
Recommended Posts