Napisano 19 Listopad 200915 l Witam mam pytanie czy można wyciągnąć model 3d z jakiejś gry ? jak nazywał by się ten program ? chodzi mi o model samochodu ? np. z gry Need For Speed ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam ;]
Napisano 19 Listopad 200915 l jest taki program i działa pod directx i łapie siatkę wszystkiego co widzisz i zapisuje ci do obj i chyba to się nazywało dirextx catcher czy coś podobnego ale nie licz na to że będziesz miał dobry wynik ze zrobienia czegoś takiego
Napisano 19 Listopad 200915 l Wyciaganie modeli: Oczywiscie ze mozliwe wystarczy wpisac w google (Wyciaganid modeli z gier max3d) i gotowe pozdro
Napisano 26 Listopad 200915 l 3D Ripper DX Z niego korzystałem przy wyciąganiu modeli z nfs i innych gierek bazujących na directx. Radzi sobie bardzo bobrze, nawet z dużymi scenami, działa szybko nawet na nieco mniej wydajnych jednostkach.
Napisano 24 Luty 201015 l Autor oki dziękuje mam jeszcze jedno pytanie czy da się wyjąć model samochodu konkretnie ferrari f355 z gry forza 3 ona jest na XBox 360 ? z góry dziękuje ; )
Napisano 11 Marzec 201015 l A nie mozesz sobie poprostu zmodelowac tego ferrari? Bo wyciaganie modeli z gier na xboxa jest raczej nie mozliwe ;)