Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam Dudy!

Zostałem ostatnio poinstułowany żeby popracować nad budową ciała. A więc jak mi powiedzieli tak zrobiłem,pracowałem, pracowałem... i dalej pracowałem aż narysowałem(ale nadal pracuje bo jestem swiadowmy swoich błędasów)musiałem trochi poprawić kolory w photoshopie bo na skanie kolory sie porozjasniały. Cudeńko to niejezd ale myśle że jak to opublikuje to mnie z forum nie wyżucice?? Pozdrowionka dla wszuskich!!

----------------

Co byś zrobił gdyby słonie zamiast uszu miały skrzydła a zamiast trąby dzioby??

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

niepodoba mi sie te czarne tlo dookoła no ale z tym to juz mniejsza

jesli chcesz popracowac nad ciałem nie zaczynaj od kreskowek a raczej od przestudiowania pare ksiazek badz jak wolisz poobserwowac nature - jesli nie masz nikogo kto by mogł Ci popozowac stan przed lustrem i szkicuj - pierwsze pewnie beda nie udane ale z czasem beda one coraz lepsze i jeszcze jedno niezniechecaj sie :) pozdrawiam

Napisano
  • Autor

senkiu, postaram się niezawiść i zaczne ostro pracować na moimi koleżankami, no raczej nad ich podobiznami żecz jasna :) Dzięki to ide peędzć do rysowania!

Napisano

to co powiedziała kinia.Poza studiowaniem szkicuj ile mozesz, smaruj ołówkiem tyle papieru ile dasz rade i nie dłub dłuzej zadnej z prac, przede wszystkim obserwuj, jak cos jest tylko ok to znaczy ze do poprawy.

pozdrawiam