Napisano 17 Kwiecień 200421 l Nie wiem czy był taki teamt. Nie chciało mi się szukać bo jest ich bardzo dużo. Chodzi mi głównie o to jak zrobić w 3ds maxie 5 lakier samochodowy ?? Żeby miał taki metaliczny połysk jak prawdziwy samochód. I jeżeli można to żeby jeszce się troche mienił tak jakby taki kameleon.
Napisano 17 Kwiecień 200421 l Zapewniam Cie, że był taki temat. I nie jeden raz pojawiały się \"przepisy\". A materiał zależy od renderera jakiego używasz.
Napisano 17 Kwiecień 200421 l i ten topic jeszcze istnieje?? nie chce CI sie szukać:/ chopie weź!! moderatorzy ja bym ten topic już dawno skasował! normalnie nie chce mu sie szukać!
Napisano 17 Kwiecień 200421 l Autor Przepraszma bardzo ale mówiąc że niechce mi się szukąc chodziło mi o to że nie mogłem znaleść. Poprostu żle zinterpretowałem pytanie. :(
Napisano 17 Kwiecień 200421 l Autor A sikhamowi chciałbym podziekowac za udzielenie informacji. Taki ludzi powinno być więcej. :p
Napisano 17 Kwiecień 200421 l Pilot no to chyba że tak, myślałęm że CI sie nie chce szukać, a jakby byłoi więcej takich co sie im nie chce szukać to to forum utonęło by w śmieciach. Ale tak to spoko oo widze że TY nowy jesteś! witam na forum;)